Alább olvashatja anonim elégedettségi kérdőívünk egyik kérdésének eredményeit.

Van valami, amit különösen értékelt az Andrással való együttműködésben?

Figyelem, nyugalom

Mély érzésű ember,kiváló szaktudással.

Nem bírálta a tetteimet. Motivált 

A felkészültség és a közvetlen nyitottság.

Nagyon nehezen nyílok meg idegeneknek,de ez Andrással egész másképp volt.Nagyon kedves,empatikus. 

A hipnoterápiát leginkább és a kibővített nézőpontokat

A tanácsok

A nyitott kerdesek, aha elmenyek maradandok. 

odafigyelt. 

Nem éreztem azt, hogy egy vagyok a sokból. Amikor velem volt terápiás ülés, csak velem foglalkozott. Mindig segítőkész volt, nem ítélkezett és emlékezett a korábbi ülések beszélgetéseire.

Napra kész,pontos,felkészült,jegyzetel

Idopont visszaigazolashoz csatolt google naptar esemeny illetve az emailes emlekezteto. 

Nagyon hasznosnak találom András módszereit. Szinte minden találkozás után kaptam írott vagy hanganyagot, amik folyamatos biztonságot nyújtottak a gyógyulás során. 

Meditáció

pozitív, hogy azonnal a problémák megoldására törekszik és arra, hogy kevésbé lássam tragikusnak az adott szituációkat

Nagyon közvetlen az elejétől fogva, emiatt könnyebb megnyílni előtte. Mindig figyelmesen hallgat és reflektálja a mondanivalómat/tapasztalataimat. Ellát jó tanácsokkal és utat mutat, ha esetleg megrekednék. Bármiről beszélhetek vele. 

Nagyon szerettem az eddigi ülèsek folyamàn hogy mindìg tudott olyan elmèleti ès gyakorlati technikàkat mutatni amik nagyon sokat segìtettek hogy jobban èrezzem maga. Emelett egy nagyon nyitott ès megnyugató szemèlyisèg 

Kérdései célirányosak, Elég időt ad,hogy magamtól mondjam ki a megoldási lehetőségeim. Rávezet az alapokra, amikből könnyebb építeni egy jobb ÖNMAGAM, a következő konzultációig.

Leszoktam a dohányzásról… sokadjára először sikeresen. 

nyiltsag, kozvetlen hangnem, rugalmassag, szuper modszerek, kulonbozo problemak elmeleti hattere

kedvessége, felkészültsége, odafigyelése.

Az hogy nagyon szimpatikus es kellemes hangja van igy konnyu neki megnyilni.Illetve par honap alatt nagy valtozaokat ertem el az allapotommal kapcsolatban az o segitsegevel pontosabban az alkalmazott terapianak koszonhetoen.

Online konzultáció ellenére is olyan érzésem volt, hogy sikerül kialakitani egy bensőséges légkört az ülések alkalmával. 

András nyugodtságot sugároz. Bármilyen problémámat osztom meg vele, mindig tud valami olyan segítő dolgot mondani, amivel már nem is tűnik olyan nagynak a probléma, illetve javasol valamilyen módszert a kezelésére. 

Felkészült, azonnal megértette a problémát és már az első alkalomtól volt használható gyakorlat ami segített. 

Azonosult a problémákkal, kedvessége

A heti konzultációk nagyon jó ritmust adtak. Egy hét állt a rendelkezésemre, hogy a kezelésen megbeszélt módszereket kipróbáljam és alkalmazzam a hétköznapokban. Nagyon tetszettek a gyakorlatias megoldások, amik segítettek tárgyiasítani a megfoghatatlan pszichológiai problémáimat. 

Olyan módszerekkel ismertetett meg, amellyel a szorongásomat hatékonyan tudom kezelni

Oszinteseg, nyiltsag, gyakorlatias hozzaallas

Nagyon rövid idő alatt nagyon jól felmérte a helyzetemet és így valóban azonnali hatékony segítséget nyújtott.

A hanganyagoknak kifejezetten örülök, mert kikapcsolnak, ellazítanak és megelevenítik a konzultáción elhangzottakat, valamint segítenek az útmutatásban is, hogy a hétköznapokban is egyre tudatosabb legyek.

Elkepzelt szituacios jatekok

András rámutatott azokra a “hiányosságokra” amelyek miatt kialakult a szorongásom. Miután magam is beláttam, hogy mely területeken kell fejlődnöm, gyorsan elindultam a gyógyulás útján. Hálás vagyok, a tanácsai által ma már teljesen egészségesen, gyógyszermentesen élek.

Nyitottság, érdeklődés, beszélgetés a nem szorosan a problémához kötődő témakörökben is. Pontosság, nem volt olyan alkalom, ahol akár egy percet is késett volna!

Nagyon sokat segített abban, hogy rugalmasabban álljak a dolgokhoz.

Az alkalmak alatt jól tudta más megvilágításba tenni az adott témát.

Nagyra értékeltem, hogy András remekül vezetett a hipnózis közben ,egyből érzékelte, ha megjelentek a félelmeim és azonnal közbeavatkozott aminek az eredményeképpen megnyugodtam és újra biztonságban éreztem magam. Rengeteget fejlődtem és nagyon sok félelmem megszűnt. Hálás vagyok a közös munkánkért.

András kellemes, megnyugtató atmoszférát teremtett. Kiváló könyveket ajánlott egyes témák alaposabb körüljárásához.

A nyugodtsága es racionalitása. Nekem ez a kettő sokat segített.

Könnyű és természetes volt Andrással beszélgetni már az első alkalommal is, pedig ez általában gondot szokott okozni nekem.

Hasznosnak tartom az ülések közötti időszakra adott anyagokat, feladatokat, meditációkat, amik segítik az ülésen kívüli fejlődést, hatékonynak tartom őket és úgy érzem tőlük, hogy többet tehetek a javulásomért.

Közvetlen és professzionális hozzáállás

A legutolsó ülésen úgy váltunk el, hogy bármikor szívesen veszi a jelentkezésemet és nyitott egy-egy feedback ülésre három-négyhavonta is vagy még ritkábban, ahogy nekem jó és igényem van rá. Ez az utógondozás teljesen meglepett és nagyon pozitívnak tartom, hogy nemcsak simán elengedi a páciens kezét a terápia végén, hanem mintegy háttérbe húzódva biztosítja arról, hogy ha gond van, akkor nyugodtan forduljanak hozzá.

A relaxációs gyakorlatai nagyon értékesek

100%-ban odafigyel arra amit mondok és higgadtan, nyugodtan beszél.

Nagyon szeretem, az online session praktikusságát. Az otthoni gyakorlatok pedig nagyon sokrétűek. Olyan érzés, hogy bàrmi nehézséggel talàlom szemben magam az életben, Andras segít megtalàlnom a megoldàshoz vezető utat.

Az intenzív odafigyelés és az empátia, amit mutatott felém.

Stresszkezelesi technikak, relaxációs hanganyagok, és a hipnozis.

Igen értékeltem az őszinteségét, a figyelmességét, a tapasztalatát, a hozzáállását.

Nagyra értékeltem a profizmusát, pontosságát, felkészültségét. Olyan dolgokat tanultam ami nagymértékben hozzájárult ahhoz hogy hónapról hónapra magabiztosabb legyek és végre kiálljak magamért meghúzva a határaim. A napi meditáció csodákra képes az elmémben. Megtanított elfogadni és szeretni önmagam. Mindig hálás leszek érte.

Borzasztóan hálás vagyok értékelem a türelmét.

 

Kliensek Tapasztalatai

Alább olvashatja kliensek beszámolóit, akik szerették volna megosztani a pszichológusi segítség iránt érdeklődőkkel saját tapasztalataikat.

,,Az én problémám, ami miatt segítséget kellett kérnem, az OCD (obszesszív-kompulzív zavar) volt. Andrásnak köszönhetően beszélhetek róla lassacskán múlt időben. Nagyjából egy évig szenvedtem, mire rájöttem, ez nem fog menni egyedül, segítségre van szükségem. Ekkor már annyira mélyen voltam, hogy majdnem feladtam a munkahelyem, és majdnem abbahagytam egyetemi tanulmányaimat is. Minden napomat megkeserítette ez a rendellenesség, nem adott egyetlen nap pihenőt sem..

Számomra fontos volt, hogy gyógyszer nélkül tudjam leküzdeni ezt a problémát. Már az első pár alkalom után sikerült megérteni, átlátni a problémát, hogy hogyan is működik az OCD. A legbizarabb gondolataimat is elmondhattam neki, ő mindig figyelt rám, empatikus volt, így nem éreztem azt az ülés végén, hogy szégyenkeznem kellene. Kicsivel több, mint egy éve dolgozunk Andrással a problémámon, ez idő alatt a kognitív viselkedésterápia segítségével ma már az összes kényszercselekedetet sikerült elhagynom, és a kényszergondolatok felbukkanása is sokat csökkent. Ha mégis jön egy kényszergondolat, tudom kezelni a helyzetet, és el tudom engedni.

A kognitív viselkedésterápián túl, terápiás jegyzeteket készítettünk, relaxálni és meditálni is megtanultam, melyek rengeteget segítettek a szorongásom csökkentésében. A terápiás ülésen végzett relaxációs gyakorlatokat, mindig megkaptam hanganyag formában, így itthon bármikor használhattam, amikor úgy éreztem szükség van rá.

Mindig hálás leszek neki, mert átsegített életem egyik legnehezebb szakaszán. Jó szívvel ajánlom Andrást, ha elkötelezted magad a gyógyulás mellett, és már csak egy jó szakember hiányzik."

Melinda

"Bár korábban nagyon szerettem utazni, világot látni, sajnos a húszas éveim végére lassan kialakult egy állandó, az ismeretlentől való szorongás, ami nem csak a korábbi hobbimtól fosztott meg, de a mindennapi munkába járásomat is megnehezítette, illetve több lehetőségről is le kellett mondanom, mivel azok hosszabb utazással jártak volna. Mivel külföldön élek, ezért igen nehéz volt megfelelő szakembert találnom, akivel rendszeresen konzultálhattam volna a problémámról.

Először kicsit tartottam a Skype konzultációk hasznosságától, de a saját otthon kényelméből, rugalmasan, az anyanyelvemen tartott foglalkozások igen kielégítőek voltak. András remek szakember, gyorsan felmérte a problémámat, és hamar neki is kezdtünk a terápiának.

Igen gyorsan jelentős eredményeket értünk el, és néhány hónap múlva, a folytonos konzultációk és gyakorlatok után a problémám lényegében teljes egészében megszűnt. Korábban egy liftbe szállni is problémát okozott, most meg havonta szállok repülőre minden rossz érzés nélkül.

Rendkívül hálás vagyok a segítségéért, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki bármiféle lelki gonddal küzd, hisz a mentális egészség épp oly fontos, mint a testi egészség!"

Zsolt

"Üdvözlök Mindenkit! A kétségbeesés nagy úr, különösképpen ha úgy érezzük, hogy úgy viselkedik, mint egy frissen kifogott hal az ujjaink között – küszködünk hogy szorosan tartsuk, de mégis kicsusszan a kezünkből.

Ilyen élethelyzet vezetett engem is ahogy gondolom Önt is, hogy pszichológust keressek. Nem első alkalolmmal küzdöttem heves szorongással, már ismertem a kezdődő jeleket és tudtam, hogy a legrosszabbra várhatok…külföldön, távol a családtól és mindazoktól akik az eddigi ilyen szakaszoknál mellettem voltak és segítettek. Nehéz ilyen helyzetben újjal próbálkozni, de nem volt más választásom. Böngésztem a netet, hogy valamibe kapaszkodhassak és akkor találtam meg András bemutatkozását és azt mondtam és éreztem, hogy akkor ő lesz.

Az első alkalmon feltérkepeztük miről is van szó, próbáltam neki minél többet elmondani a helyzetről és ő a legjobb kérdéseket tette fel annak érdekében, hogy tényleg csak a legfontosabb dolgokat mondjam el (ilyenkor az ember hajlamos részletekbe merülni, nagyon mélyen belemerülni😊)

9 alkalom. Érdekes 9 alkalom. Ha röviden kellene összefoglalnom, akkor azt mondanám hogy András az a szakember aki úgy segít, hogy észre se veszed hogy mekkorát segít és hogy mennyire sokat valtoztál akár egy hét alatt. Ő segített abban, hogy igazán megértsem mivel vívom a harcot immár 8 éve. 

Minden eddigi szakasznál az orvossághoz nyúltam. Az segített. Nem hittem, hogy anélkül is lehet győzni efelett. Babát szeretnék ezért szó sem lehetett orvosságról és igencsak csekély remény élt bennem, hogy ez működhet. Nos, meg kell mondanom hogy sikerült. 

Az első 3 hét nem volt könnyű, de András vezetésével és tanácsaival és logikus magyarázatával tényleg sikerült. Meg kell vallanom hogy eleinte az elmém olyannyira védekezett ettől a módszertől hogy sokszor éreztem hogy feladom, mégis minden Andrást igazolta, meg persze engem. Ritka manapság ilyet érezni, de ez tényleg csapat munka volt. Ketten megcsináltuk.

És köszönöm. Tisztelettel,

Csilla

"Andrással való közös konzultációk alkalmával rávilágított nagyon sok hasznos módszerre, amivel sikeresen tudtam a nehézségeimet megoldani. A beszélgetéseink során megváltoztatta a gondolkodásmódomat, ezáltal úgy érzem hogy egy tudatosabb életet élhetek, amit neki köszönhetek.

Nagyon szimpatikus, korrekt szakember. Egyáltalán nem bántam meg mikor felkerestem, nagyon kedvesen és érdeklődően viszonyult hozzám.

Azóta is egy pozitívabb, boldogabb embernek érzem magam, mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.”

Anita

"András segítségével, a hosszú éveken át tartó küzdésem a szorongással elindult a megoldás és a gyógyulás irányába. Segített rátalálni olyan emberi képességekre, amikről őszintén nem gondoltam, hogy valaha elsajátíthatom őket. 

Hajtépéssel küzdök, kislánykorom óta. Ez rengeteg szégyenteljes momentummal járt együtt, és nem csak esztétikailag, hiszen beszélni is nehéz volt a kezdetekben róla. 

Az óráink során megtanultam, hogy nem vagyok egyedül a problémában, és nem is kell egyedül éreznem magam. Hogy teljes értékű ember vagyok, és az ilyesmi elő tud fordulni. Elkezdtem türelemmel fordulni önmagam felé, és önvád, önmarcangolás helyett megérteni magamat és a múltamat. Elfogadni, megnyugodni és ezáltal a gyógyulás felé elindulni.

Szabadnak érzem magam! Annak a bonyolult és több ezer darabos kirakósnak minden darabja a helyére került. Ez leírhatatlan boldogság és öröm! András nagyon ért ahhoz, hogyan terelje az embert szelíden, úgy, hogy kellő teret is adjon, s időt. Rugalmas és nagyon megértő, kérdéseivel rávilágít fontos eseményekre, mérföldkövekre, amelyek elvezetnek a válaszokhoz.

Szívből, őszintén ajánlom őt."

Noémi

"András felkészült, jó szakember. Nem erőszakolja rá az emberre a szakmai sablonokat, különböző lehetséges eszközöket ismertetett a problémáimmal való foglalkozásra, hagyta, hogy magam jöjjek rá a legjobb megoldásra. Megismertette velem a meditáció hasznosságát is, naponta gyakorlom azóta. Úgy érzem sokat fejlődtem segítségével, napi szinten használható eszközrendszerre tettem szert. 

Skype-on keresztül konzultáltunk, nekem tökéletesen működött, talán még felszabadultabban tudtam beszélni a problémáimról a saját megszokott környezetemben.

Jó szívvel ajánlom bárkinek."

Attila

“Munkából adódó túlhajszoltság miatt alakultak ki nálam különböző fizikai és lelki tünetek (pánik rohamok, halálfelelem, fájdalom a mellkasban, szorongás), amik akkor nagyon megrémítettek. Ekkor találtam rá Andrásra. Professzionális hozzáállásával és gyors reakciójával már pár hónap után jelentősen javultak a tünetek ás már 4 hónap után visszatérhettem részmunkaidőben dolgozni. 8 hónappal az első konzultació után már ismét teljes állásban folytathatom a munkámat. 

Ehhez kapcsolódóan a repüléssel szemben is kialakult egy erősebb szorongás és mivel a munkámhoz hozzátartozik a sok utazás is, András ebben is gyorsan tudott segíteni, különböző relaxációs es vizualizációs technikákkal. 

András gyakorlatias és pragmatikus módszerei tökéletesen segítettek át ezeken a nehezebb hónapokon. A skype-os konzultációk szuperül működtek - a saját otthonomból, utazás nélkül és saját anyanyelvemen sokkal könnyebb volt beszélni a problémákról. 

A terápiának köszönhetően megtanultam nyugodt maradni barmilyen stressz helyzetben, sokkal gyorsabban fel tudom ismerni a saját fizikai es szellemi határaimat, és mentálisan is sokkal fittebbnek érzem magamat, ami számomra egy teljesen új élmeny 🙂 “

Diána

"Andrást rossz szokásaim, függőségem és szorongásaim miatt kerestem fel. Több hónap közös munka után csak pozitívat tudok mondani. Nagyon szimpatikus és közvetlen.

Az online órák alatt nagyon figyelmes és támogató. A konzultációk között küldött anyagokat és vezetett meditàciós tréninget, amiket sikeresen beépítettem a mindennapjaimba. Csak ajánlani tudom."

A.H.

"Egy ideje éreztem, hogy nem úgy működöm és érzem magam, ahogy szeretem azt tenni és szeretek lenni. Munkahelyi gondokkal küzdöttem leginkább, amik kihatással voltak a mindennapjaimra és az alvásomra. Szerencsére rendelkezem azzal a tapasztalattal, hogy milyen együtt dolgozni egy pszichológussal és tudtam, hogy egy ilyen terápiás kapcsolat nagyon sokat tud lendíteni az életem.

Internetes keresésem során találtam rá Andrásra és egyből szimpatikussá vált az, hogy hipnózissal is dolgozik, mert korábbi pszichológusom is ezt a módszert alkalmazta, valamint, hogy online terápiát is folytat, mert jelenleg külföldön élek.

Rövid terápiánk alatt András rávilágított pár helyzetre a gondolkodásommal kapcsolatban. Ez a nézőpontváltás segített is abban, hogy könnyebben kezeljem azokat a helyzeteket, amikkel munkám során szembesülök. Rövid hipnózis üléseket is tudtunk csinálni, amik számomra meglepően jól sikerültek.

Mai napig el tudok ámulni azon, hogy énem részei, múltam tapasztalatai hogyan léteznek bennem és hogy ezek a részek addig is feszültségeket okoznak az életemben, amíg be nem gyógyulnak. Hálás vagyok, hogy együtt dolgozhattunk és tudom, hogy ha elakadok valamivel az életemben, akkor hova lehet fordulnom segítségért."

Dávid

“Számomra a skype-os tanácsadás volt a legjobb megoldás, hogy anyanyelvemen tudjak beszélni érzéseimről, szorongásaimról. Megnyugtató és kényelmes volt, hogy otthonról tudtam fontos dolgokról beszélni. Nagyon hatékonynak és hasznosnak éreztem a közös munkát Andrással.

A néhány hónapos terápia során segített átalakítani érzéseimet megértéssé, illetve az általa vezetett relaxációs technikák hozzájárultak,hogy megerősítsem azon képességeimet, amelyek a hasonló, jövőbeli helyzetek megoldásában segíthetnek. 

Köszönöm neki a segítséget!"

Ivett

"Mint mindenki életében, így nekem is voltak problémáim, amiket csak olyan szakszerű segítséggel tudtam megoldani, amilyet András tud nyújtani . Remekül tudta megállapítani, hogy a problémáimra melyik eljárás lesz a legmegfelelőbb és így fél év alatt sikerült fel dolgoznom vele együtt és az ő szakértelmének köszönhetően a traumáimat.

Nekem a hipnózisban töltött foglalkozás nagyon sokat segített mert voltak olyan részeim amiket nagyon mélyre eltemettem. András nagyon köszönöm a közös munkánkat és csakis ajánlani tudom mindenkinek."

Ferenc

"András segített alig 8 hónap alatt leküzdenem a démonjaimat amik már több mint 10 évig keserítették a mindennapjaimat. Hatalmas türelemmel empátiával fordult felém,sosem ítélkezett.Ha jeleztem,hogy ez a módszer nehezemre esik rugalmasan kezelte a helyzetet és haladt velem az én ütememben.

Hálás vagyok neki és a szerencsémnek, hogy pont őt találtam meg az első terapeutámnak. Én skype-os üléseken vettem részt mert külföldön élek úgy is 5* volt a hatékonyság. Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek aki empátiával és 100%-os profizmussal szeretne gyógyulni!"

Orsi

"Örülök, hogy Andrásra találtam a neten. Random keresés eredménye volt. Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy leszokjak a dohányzásról. Korábban többször próbáltam többnyire egyedül különböző hangulati állapotban. 

Valahogy egyrészről mindig nagyon nehéz volt letenni a cigit és amikor sikerült, mindig óriási volt a vágy arra, hogy rágyújtsak társaságban, rituális alkalmakkor vagy stresszhelyzetben és soha nem tartott tovább, mint pár hét vagy egy hónap.

András hipnoterápiás módszerével eljutottam arra, hogy most már nem aggódom, hogy visszaszokom. Valahogy nem is érdekel. Tudom, hogy miért voltam a szokás rabja, értem, hogy mi miért történt korábban, de pár konzultáció segített, hogy megszabaduljak a gondolattól.

Köszönöm!"

Attila

"Már az első beszélgetés után azt éreztem jó kezekben vagyok, nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Számomra fontos volt, hogy átlássam a terápiás tervet. Végig célirányosan, fókuszáltan dolgoztunk, ami mélyítette a belső munkám és motivált, hogy haladjak, változtassak elakadásaimon.

András felkészültsége, szakértelme, empátiája, értő és érző figyelme, jelenléte végig biztonságot adott. A terápiában használt módszerek személyreszabottak voltak, ezt nagyon értékeltem, közösen beszéltük meg mi segíthetne a leginkább. Nagyon jó kérdéseket tett fel, meglátásai sokat segítettek az átkeretezésben, perspektívaváltásban.

A kitűzött terápiás célok megvalósultak, nem gondoltam volna hogy pár hónap alatt ilyen jelentős változást tapasztalok. Ha igazán jó szakembert és valódi segítséget keresel, bizalommal ajánlom Andrást."

K.J.

"Különféle problémákkal kerestem fel, mindegyikre egytől egyig mutatott eszközöket, amikkel dolgozni tudok. És mindegyik egytől egyig fejlődött is, méghozzá tartósan, fenntarthatóan. Szakmailag csillagos ötös, hatékony vele a munka. Magukat a session-öket nagyon szeretem vele, kedves, jófej, közvetlen, minden szempontból pozitív ember.

Az a fajta, akivel szivesen barátkoznék személyesen.Informatikus vagyok, nekem plusz pozitívum, hogy van normális automatizált online jelentkező rendszere, automatikus naptárhoz adással, automatikus számlázással és mindenféle földi jóval.Nem tudok negatívat írni, minden klappol vele :)."

Gergő

"Csak ajánlani tudom Andrást mindenkinek, akinek szorongásai, pánikrohamai vagy egyéb elakadásia vannak az életében. András barátságos, megértő és egyáltalán nem ítélkezik. Nyitott személyiség, aki minden problémára talál megoldást. Egy évvel ezelőtt pánikroham és szorongás tüneteivel kértem időpontot. Meditációs és relaxációs kezelések után hamar éreztem, hogy egyre jobban vagyok. 

Mára teljesen megszűntek a pánikrohamok, a szorongások is nagyon minimálisan és ritkán jelentkeznek. Viszont, erre is kaptam Andrástól eszközöket (hanganygakokat, emlékeztető vázlatokat), amik segítenek két ülés között.  Az időpont foglalás online működik és nagyon könnyen megy. Nagyon nagy segítség az is, hogy online tudjuk tartani az üléseket, így a saját otthonomból könnyebb és egyszerűbb a terápia." 

Krisztina

"2 hónapja ismertem meg Andrást. Jó döntés volt elkezdeni vele a munkát önmagamon. Régóta fennálló önbecsülés, megfelelési kényszer, önértékelés témákkal kezdtünk el foglalkozni. Pár alkalom után éreztem a terápia pozitív hatásait. Segít kívülről látni nem csak magam, hanem a mindennapi problémákat is.

Az általa ajánlott módszerek lassan beépülnek az életembe. Értő figyelemmel hallgat meg, soha nem ítélkezik, és egy mondattal fel tudja nyitni a szemem. Minden alkalommal azt érzem, pontosan emlékszik az összes korábban elhangzott szavamra."

P.H.

"Első éves egyetemistaként beilleszkedési, szorongási és tanulási nehézségekkel küzdöttem. Hálás vagyok Andrásnak, hogy sikerült ezeket a problémáimat leküzdenem. Ajánlani tudom kedvességét, hozzáértését mindenkinek."

Enikő

"Hosszú évek óta külföldön élek és mindenképpen magyar nyelvű pszichológussal szerettem volna beszélni. A skype terápiát nekem találták ki. András nagyon jó szakember, már az első konzultáció után mérhetetlen nyugalom uralkodott el rajtam. Rögtön tudtam, hogy jó kezekben vagyok. 

Rávezetett a helyes útra nehány jól irányított kérdéssel és a relaxációs gyakorlatokkal, amit azóta is használok. Boldogabb, kiegyensúlyozottabb ember lettem. 

Köszönöm neki. Jó szívvel ajánlom és ne habozz segítséget kérni."

Dani

"Andrással már több, mint fél éve dolgozunk együtt szorongásaim, berögzült mintáim és traumáim feloldásában. Ez idő alatt nagyon sokat javult a közérzetem és számos technikát tanultam amik segítségével megküzdhetek egy-egy visszatérő rosszabb periódussal (amikből egyre kevesebb van). 

András mindig teljes odafigyeléssel van jelen az üléseken. Két ülés között hanganyagokat, dokumentumokat küld vagy feladatokat kapok, amik segítenek tovább mélyülni az adott probléma megoldásában. Külföldön élek, ezért nagy segítség számomra az online ülések lehetősége, amik a tapasztalataim alapján jól működnek ebben a formában is."

Nóra

"Hangulatingadozással, önértékeléssel kapcsolatos gondokkal és függőséggel kerestem fel Andrást. Már a legelső ülés alkalmával szimpatikus volt az, hogy bizonyítékon alapuló módszerek használatát vázolta fel és előre ismertette az elkövetkezendő időszakra vonatkozó terveket.

Az elmúlt évek alatt számos problémám (mindazok amelyekkel eredetileg felkerestem őt, valamint egyéb olyan témák/kérdések is, amelyek azóta jöttek a felszínre) megoldása sikerült András segítségével, az egyszerre megértő de racionális hozzáállása segített felnyitni a szemem és rávezetni a megoldásra.

Itt szeretném megemlíteni, hogy neki köszönhetően egy több mint 10 éven át fennálló koffein/cukor függőség is teljes mértékben leküzdésre került.Nagyon hálás vagyok Andrásnak az elmúlt években nyújtott segítségéért, mindenkinek őszintém tudom Őt ajánlani aki hozzáértő, bizonyított módszereket használó szakembert keres."

L.B.