Kliensek Tapasztalatai

Alább olvashatja kliensek beszámolóit, akik szerették volna megosztani a pszichológusi segítség iránt érdeklődőkkel saját tapasztalataikat.

"Üdvözlök Mindenkit! A kétségbeesés nagy úr, különösképpen ha úgy érezzük, hogy úgy viselkedik, mint egy frissen kifogott hal az ujjaink között – küszködünk hogy szorosan tartsuk, de mégis kicsusszan a kezünkből.

Ilyen élethelyzet vezetett engem is ahogy gondolom Önt is, hogy pszichológust keressek. Nem első alkalolmmal küzdöttem heves szorongással, már ismertem a kezdődő jeleket és tudtam, hogy a legrosszabbra várhatok…külföldön, távol a családtól és mindazoktól akik az eddigi ilyen szakaszoknál mellettem voltak és segítettek. Nehéz ilyen helyzetben újjal próbálkozni, de nem volt más választásom. Böngésztem a netet, hogy valamibe kapaszkodhassak és akkor találtam meg András bemutatkozását és azt mondtam és éreztem, hogy akkor ő lesz.

Az első alkalmon feltérkepeztük miről is van szó, próbáltam neki minél többet elmondani a helyzetről és ő a legjobb kérdéseket tette fel annak érdekében, hogy tényleg csak a legfontosabb dolgokat mondjam el (ilyenkor az ember hajlamos részletekbe merülni, nagyon mélyen belemerülni😊)

9 alkalom. Érdekes 9 alkalom. Ha röviden kellene összefoglalnom, akkor azt mondanám hogy András az a szakember aki úgy segít, hogy észre se veszed hogy mekkorát segít és hogy mennyire sokat valtoztál akár egy hét alatt. Ő segített abban, hogy igazán megértsem mivel vívom a harcot immár 8 éve. 

Minden eddigi szakasznál az orvossághoz nyúltam. Az segített. Nem hittem, hogy anélkül is lehet győzni efelett. Babát szeretnék ezért szó sem lehetett orvosságról és igencsak csekély remény élt bennem, hogy ez működhet. Nos, meg kell mondanom hogy sikerült. 

Az első 3 hét nem volt könnyű, de András vezetésével és tanácsaival és logikus magyarázatával tényleg sikerült. Meg kell vallanom hogy eleinte az elmém olyannyira védekezett ettől a módszertől hogy sokszor éreztem hogy feladom, mégis minden Andrást igazolta, meg persze engem. Ritka manapság ilyet érezni, de ez tényleg csapat munka volt. Ketten megcsináltuk.

És köszönöm. Tisztelettel,

Csilla

"Andrással való közös konzultációk alkalmával rávilágított nagyon sok hasznos módszerre, amivel sikeresen tudtam a nehézségeimet megoldani. A beszélgetéseink során megváltoztatta a gondolkodásmódomat, ezáltal úgy érzem hogy egy tudatosabb életet élhetek, amit neki köszönhetek.

Nagyon szimpatikus, korrekt szakember. Egyáltalán nem bántam meg mikor felkerestem, nagyon kedvesen és érdeklődően viszonyult hozzám.

Azóta is egy pozitívabb, boldogabb embernek érzem magam, mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.”

Anita

"András segítségével, a hosszú éveken át tartó küzdésem a szorongással elindult a megoldás és a gyógyulás irányába. Segített rátalálni olyan emberi képességekre, amikről őszintén nem gondoltam, hogy valaha elsajátíthatom őket. 

Hajtépéssel küzdök, kislánykorom óta. Ez rengeteg szégyenteljes momentummal járt együtt, és nem csak esztétikailag, hiszen beszélni is nehéz volt a kezdetekben róla. 

Az óráink során megtanultam, hogy nem vagyok egyedül a problémában, és nem is kell egyedül éreznem magam. Hogy teljes értékű ember vagyok, és az ilyesmi elő tud fordulni. Elkezdtem türelemmel fordulni önmagam felé, és önvád, önmarcangolás helyett megérteni magamat és a múltamat. Elfogadni, megnyugodni és ezáltal a gyógyulás felé elindulni.

Szabadnak érzem magam! Annak a bonyolult és több ezer darabos kirakósnak minden darabja a helyére került. Ez leírhatatlan boldogság és öröm! András nagyon ért ahhoz, hogyan terelje az embert szelíden, úgy, hogy kellő teret is adjon, s időt. Rugalmas és nagyon megértő, kérdéseivel rávilágít fontos eseményekre, mérföldkövekre, amelyek elvezetnek a válaszokhoz.

Szívből, őszintén ajánlom őt."

Noémi

"András felkészült, jó szakember. Nem erőszakolja rá az emberre a szakmai sablonokat, különböző lehetséges eszközöket ismertetett a problémáimmal való foglalkozásra, hagyta, hogy magam jöjjek rá a legjobb megoldásra. Megismertette velem a meditáció hasznosságát is, naponta gyakorlom azóta. Úgy érzem sokat fejlődtem segítségével, napi szinten használható eszközrendszerre tettem szert. 

Skype-on keresztül konzultáltunk, nekem tökéletesen működött, talán még felszabadultabban tudtam beszélni a problémáimról a saját megszokott környezetemben.

Jó szívvel ajánlom bárkinek."

Attila

“Munkából adódó túlhajszoltság miatt alakultak ki nálam különböző fizikai és lelki tünetek (pánik rohamok, halálfelelem, fájdalom a mellkasban, szorongás), amik akkor nagyon megrémítettek. Ekkor találtam rá Andrásra. Professzionális hozzáállásával és gyors reakciójával már pár hónap után jelentősen javultak a tünetek ás már 4 hónap után visszatérhettem részmunkaidőben dolgozni. 8 hónappal az első konzultació után már ismét teljes állásban folytathatom a munkámat. 

Ehhez kapcsolódóan a repüléssel szemben is kialakult egy erősebb szorongás és mivel a munkámhoz hozzátartozik a sok utazás is, András ebben is gyorsan tudott segíteni, különböző relaxációs es vizualizációs technikákkal. 

András gyakorlatias és pragmatikus módszerei tökéletesen segítettek át ezeken a nehezebb hónapokon. A skype-os konzultációk szuperül működtek - a saját otthonomból, utazás nélkül és saját anyanyelvemen sokkal könnyebb volt beszélni a problémákról. 

A terápiának köszönhetően megtanultam nyugodt maradni barmilyen stressz helyzetben, sokkal gyorsabban fel tudom ismerni a saját fizikai es szellemi határaimat, és mentálisan is sokkal fittebbnek érzem magamat, ami számomra egy teljesen új élmeny 🙂 “

Diána

“Számomra a skype-os tanácsadás volt a legjobb megoldás, hogy anyanyelvemen tudjak beszélni érzéseimről, szorongásaimról. Megnyugtató és kényelmes volt, hogy otthonról tudtam fontos dolgokról beszélni. Nagyon hatékonynak és hasznosnak éreztem a közös munkát Andrással.

A néhány hónapos terápia során segített átalakítani érzéseimet megértéssé, illetve az általa vezetett relaxációs technikák hozzájárultak,hogy megerősítsem azon képességeimet, amelyek a hasonló, jövőbeli helyzetek megoldásában segíthetnek. 

Köszönöm neki a segítséget!"

Ivett

"Örülök, hogy Andrásra találtam a neten. Random keresés eredménye volt. Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy leszokjak a dohányzásról. Korábban többször próbáltam többnyire egyedül különböző hangulati állapotban. 

Valahogy egyrészről mindig nagyon nehéz volt letenni a cigit és amikor sikerült, mindig óriási volt a vágy arra, hogy rágyújtsak társaságban, rituális alkalmakkor vagy stresszhelyzetben és soha nem tartott tovább, mint pár hét vagy egy hónap.

András hipnoterápiás módszerével eljutottam arra, hogy most már nem aggódom, hogy visszaszokom. Valahogy nem is érdekel. Tudom, hogy miért voltam a szokás rabja, értem, hogy mi miért történt korábban, de pár konzultáció segített, hogy megszabaduljak a gondolattól.

Köszönöm!"

Attila

"Hosszú évek óta külföldön élek és mindenképpen magyar nyelvű pszichológussal szerettem volna beszélni. A skype terápiát nekem találták ki. András nagyon jó szakember, már az első konzultáció után mérhetetlen nyugalom uralkodott el rajtam. Rögtön tudtam, hogy jó kezekben vagyok. 

Rávezetett a helyes útra nehány jól irányított kérdéssel és a relaxációs gyakorlatokkal, amit azóta is használok. Boldogabb, kiegyensúlyozottabb ember lettem. 

Köszönöm neki. Jó szívvel ajánlom és ne habozz segítséget kérni."

Dani