Keleti András

Pszichológus, Kognitív Hipnoterapeuta

Keleti András vagyok. Pszichológiai szolgáltatásokat nyújtok személyes nehézségekkel, szorongásokkal megbirkózni vágyó klienseknek. Örömömre szolgál, hogy bizonyítottan hatékony módszereket alkalmazva, klienseim partnere lehetek a kívánt pozitív változások megvalósításában.

Pszichológus diplomámat klinikai- és egészségpszichológiai szakirányon szereztem, amit követően pszichiátriai rehabilitációs osztályon dolgoztam mint pszichológus. Kórházi munkám fontos tapasztalata volt, hogy a legviszontagságosabb sorsú, komplex lelki nehézségekkel küzdő emberek is nagy mértékben képesek belső erőforrásaik megtalálására és mozgósítására gyógyulásuk érdekében.

Hiszem, hogy mindenkiben komoly lehetőségek rejlenek a kívánt változások megvalósítására. Fontosnak tartom, hogy klienseim olyan pszichológiai eszközöket/technikákat is elsajátíthassanak együttműködésünk ideje alatt, melyeket aztán életük során bármikor használhatnak, hogy segítsék önmagukat a nehezebb életszakaszokkal, kihívásokkal való megbirkózásban.

Londoni tanulmányaim alatt, Angliában akkreditált Kognitív Hipnoterapeuta képesítést szereztem. Pszichológusi munkámban elsősorban a kognitív pszichológia tudományos alapokon nyugvó terápiás eszköztárát használom.

Örülök, hogy tájékozódik a honlapomon. Szeretettel fogadom érdeklődését, bármilyen kérdését. 

Diplomák

Eötvös Loránd
Tudományegyetem:

Pszichológia BA alapfokozat: Viselkedéselemző diploma

Károli Gáspár
Református Egyetem:

Pszichológia Mesterképzés: Okleveles Pszichológus szakképzettség

The UK College of
Hypnosis & Hypnotherapy:

Kognitív Hipnoterapeuta Diploma

Szakmai Tagság:

  • Pszichoszociális Rehabilitációs Világszövetség

Ryan Anna

Kognitív Hipnoterapeuta

Ryan Anna vagyok, kognitív hipnoterapeuta. Egyéni, online konzultációk keretében segítek klienseimnek megbirkózni az egyedül olykor leküzdhetetlennek tűnő kihívásokkal. Legyen szó egy új életszakasz kezdetéről, hosszabb ideje fennálló problémák legyőzéséről vagy önmagunk jobb megértéséről, a kognitív-viselkedésterápia eszközei bizonyítottan hatékony segítséget nyújtanak az egyéni célok eléréséhez.

Munkám során a felmerülő problémákat mindig összefüggéseiben szemlélem, és maradandó eredményeket hozó, átfogó megoldásokra törekszem. A terápia során integratív módszereket alkalmazok, melyek vegyítik a kognitív viselkedésterápia, a mindfulness, az ACT (Acceptance and Commitment Therapy) és a meditáció elemeit.

Hiszem, hogy mindannyian rendelkezünk azokkal a belső erőforrásokkal, amelyekre szükségünk van az életünk jobbá tételéhez. Néha csak egy kis plusz iránymutatásra és támogatásra van szükségünk, hogy megtaláljuk és kiaknázzuk ezeket az erőforrásokat és proaktív alakítói legyünk saját életünknek és sikerünknek.

Az emberi elme erejét saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor a komfortzónámból kilépve részt vettem egy nemzetközi vitaversenyen. Sohasem tekintettem magam olyan személynek, aki szeret színpadon szerepelni vagy nagy közönség előtt beszédet mondani, és erős szorongást éreztem, amikor ilyesmit kellett tennem.

Ezért volt olyan személyiségformáló élmény számomra, amikor a verseny során nem csak a félelmeimet tanultam meg legyőzni, hanem egy magabiztosabb emberré is váltam – és ez az „új erő” nem utolsó sorban a győzelmet is elhozta nekem. Ezen az úton sok mindent tanultam magamról és megtapasztaltam, mennyi lehetőség rejlik a megfelelő gondolkodásmóddal párosuló erős akaratban.

A terápia során igyekszem klienseimnek is átadni ezt a tapasztalást és támogatni őket olyan készségek (ki)fejlesztésében, amelyeket a jövőben felmerülő nehézségekkel szemben is sikeresen alkalmazhatnak.

Diplomák, Díjak

  • Diploma in Cognitive Behavioural Hypnotherapy from the UK College of Hypnosis and Hypnotherapy

  • International Relations Expert – Corvinus University of Budapest

  • 1st Place – UNESCO Clubs Worldwide Multimedia Contest 2021

  • 2nd Place – ‘Hungary in the EU, the EU in the world’ Essay Writing Competition by the Prime Minister’s Office, the President of the Hungarian National Assembly and the Committee on European Affairs 2018

  • 1st Place & Special Award – EU Crisis: Migrants or Refugees – Negomoot – International Negotiation Simulation Competition 2016

  • 1st Place – Jugend Debattiert International – International Debating Competition in German language 2015

Szakmai Tagság:

  • Pszichoszociális Rehabilitációs Világszövetség