Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta

(MA, Dip.CBH)

Kedves érdeklődő,Keleti András Online Pszichológus Skype Terápia

Keleti András vagyok. Online pszichológusként dolgozom külföldön és Magyarországon élő magyarokkal. Bizonyítékokon alapuló módszereket alkalmazok:

 • a szorongás, stressz, pánikrohamok, fóbiák, traumák,

 • kényszeres tünetek, külföldi élettel járó kihívások

 • önértékelési problémák kezelésében

 • és önfejlesztési célok támogatásában.

10 év kliensekkel való munka és 6000+ konzultáció tapasztalatával, naprakész szaktudással állok rendelkezésére.

Kliens vélemények

Az Első Online Konzultáció

Az első online ülés hossza 50 perc. 

Az első találkozáson megismerkedünk, részletesen beszélünk a problémáról, kitűzzük együttműködésünk céljait, és megegyezünk egy személyre szabott terápiás tervben. Már az első alkalom célja, hogy néhány dolog letisztuljon, és egy kis megkönnyebbüléshez és további lelkesedéshez jusson.

Az első Skype ülés eredményeként:

 • Lesz egy pontosabb képe a probléma mibenlétéről: Milyen részekből tevődik össze; Hogyan alakulhatott ki; Mitől maradhatott fenn; Mit tudunk a megoldás leghatékonyabbnak bizonyuló módszereiről; Hogyan is használhatjuk ezeket az Ön szolgálatában.

 • Kapni fog ismertető anyagokat az alkalmazott módszerekhez.

 • Látni fogjuk, hogy milyen segédanyagok támogathatják a céljainkat (pl. vezetett relaxációs és egyéb készségfejlesztő hanganyagok otthoni gyakorlásra).

Online Tanacsadas Online Terapia Skype-on

Alkalmazott Módszerek

Online pszichológusi munkám során elsősorban a kognitív pszichológia tudományos alapokon nyugvó terápiás eszköztárát használom. Örömömre szolgál, hogy bizonyítottan hatékony módszereket alkalmazva, Skype-on keresztül is klienseim partnere lehetek a kívánt pozitív változások megvalósításában.

A közös munka során elsősorban a jelenre helyezzük a hangsúlyt és cél-orientáltan haladunk a kitűzött pozitív változások megvalósítása felé. Az online pszichológiai konzultációk lehetőséget adnak hogy megértsük belső élményeink: a gondolataink, hiedelmeink, érzelmeink, hangulataink és viselkedésünk közötti kapcsolatot, interakciót. Felépíthetünk továbbá egy harmonikusabb, a céljainkat, értékeinket jobban szolgáló belső működésmódot. Például az érzéseinkhez és bizonyos helyzetekhez való újfajta viszonyulás megtanulásával, egészséges, motiváló gondolatok, belső hitek megerősítésével.

Az online terápia alatt foglalkozunk személyiségünk különböző részeinek megértésével és ezen belső részeink közötti összhang megteremtésével. Ebben segítségünkre vannak az ego-state terápia és a belső családrendszer (IFS) terápia alapelvei.

A terápiás beszélgetésen túl, az online konzultációk során olyan technikákat is elsajátítunk, amikről tudjuk, hogy hatékonyak az adott probléma tartós megoldásában. Ezek között lehetnek például: Relaxációs, meditációs, vizualizációs technikák; Önhipnózis; Problémamegoldó gondolkodás vagy időmenedzsment készségek tanulása.

Az online terápia végére a kliens mintegy saját pszichológusaként tudja használni az elsajátított technikákat, készségeket, ha bármikor önmaga támogatásának szükségét érzi.

Kezelt Területek

 • Szorongás: Pánikbetegség; Generalizált Szorongás; Stressz; Kényszergondolatok, Kényszercselekvések, Traumák, múlt feldolgozása

 • Szociális fóbia: Önbizalom, Önértékelés, Asszertivitás fejlesztése

 • Fóbiák: Félelmek: Klausztrofóbia (szűk terek); Agorafóbia, Forgalmas helyek, Nyílt terek, Tömegközlekedés; Vezetés; Magasság; Repülés; Helyzetek; Állatok, Baktériumok

 • Teljesítmény: Vizsgadrukk, Tanulás; Nyilvános beszéd; Munka, sport teljesítmény; Időmenedzsment; Célállítás; Önismeret; Önfejlesztés

 • Hangulati problémák: Rossz kedv, Lehangoltság, Erőtlenség

 • Alvással kapcsolatos zavarok

 • Deperszonalizáció: Olyan élmények mintha az ember önmaga külső megfigyelője lenne; A külvilágtól és saját magától való elválasztottság, idegenség érzései

 • Fájdalom: Fejfájás, Krónikus fájdalommal való megbírkózás segítése

 • Nem kívánt szokások: pl. Túlzott alkoholfogyasztás; Dühkitörések; Körömrágás; Hajtépés (Trichotillomania)

 • Dohányzásról való leszokás

 • Fogyás, Súly-kontroll

Amennyiben öngyilkossági gondolatok is társulnak a problémához, sajnos nem én leszek az indikált választás. Ilyen esetben olyan pszichológus keresése javasolt elsősorban helyben, aki ilyen problémára specializálódott. Van segítség. Keressen ilyen szakembert vagy kérjen segítséget a háziorvosán vagy a helyi ellátórendszeren keresztül. Itt talál 24 órában hívható segélyszámokat is.

Az Online Terápia Sajátosságai

Rendelkezésére áll Skype-terápia, ha lakóhelyén magyar nyelvű szakember nehezen elérhető, és szeretne magyar pszichológussal együttműködni online, otthona kényelméből. Sok kliensünk számára jelent ez ideális megoldást, akik a világ számos országából vesznek részt a segítő online tanácsadáson.

 

Az online terápia a következő előnyöket is kínálja:

 • Az otthona kényelméből és biztonságából vehet részt a terápiás folyamatban.

 • Rugalmasabban egyeztethetőek az időpontok.

 • Kutatásokból tudjuk, hogy az online pszichológusi konzultáció ugyanolyan hatékonysággal működik, mint annak tradicionális formája.

 • A folyamatot segítő anyagok szintén hozzáférhetőek: A kliens email-ben kap terápiás mp3 felvételeket, olvasmányokat.

 • Relaxációs technikák tanulása és egyes terápiás ‘gyakorlatok’ végzése Skype-on keresztül is hatékony.

 • Az online terápia költséghatékonyabb a hagyományos ‘szemtől-szembeni’ formánál. Időt is spórol a kliens, hiszen nincs szükség utazásra.

 • Csak telefonos (kép nélküli) csatorna is használható igény esetén.

Az online pszichológusi tanácsadás korlátai:

 • Bizonyos típusú és súlyosságú problémák kezelésére az online pszichológusi tanácsadás nem alkalmas. Ilyen esetekben segítek a legmegfelelőbb szaksegítség megtalálásában.

 • Olykor előfordulhat, hogy nem tökéletes az internetkapcsolat, ami zavaró lehet. Ilyenkor megoldást kínálhat, hogy erre az időre telefonbeszélgetésre váltunk.

Skype Kognitív Hipnoterápia Keleti András Hipnoterapeuta Pszichológus London Milton-Keynes Skype

Online Ülések

Az online konzultációk időtartama 50 perc. Az aktuális árakról, fizetési módokról nyugodtan érdeklődjön. A ‘futószalag’ rendszerrel szemben jómagam inkább kevesebb számú klienssel foglalkozom, így több figyelmet tudok fordítani az egyes konzultációkra, több időt tudok szánni minden órára való alapos felkészülésre, valamint hasznos terápiás segédanyagokat is biztosítok. 

A kitűzött célok megvalósítása tipikusan 5-15 alkalomból álló folyamat keretében szokott történni. Bizonyos problémák megoldásához elegendő 3-6 ülés, más területek sikeres kezelése meghaladhatja a 10 alkalmat. A fejlődést folyamatosan mérjük online kitölthető pszichológiai skálák segítségével is, valamint vezetünk egy közös digitális terápiás jegyzetet, ahol minden alkalomról összeírunk néhány hasznos emlékeztetőt. 

Kapcsolat

Érdeklődésére egy napon belül válaszolok. Amennyiben email-re vár, kérem ellenőrizze a spam/promóciós mappáját, előfordul, hogy oda érkeznek a levelek. Szívesen fogadom jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Online Pszichologus Online Tanacsadas

Kliensek Véleményei

“Számomra a skype-os tanácsadás volt a legjobb megoldás, hogy anyanyelvemen tudjak beszélni érzéseimről, szorongásaimról. Megnyugtató és kényelmes volt, hogy otthonról tudtam fontos dolgokról beszélni. Nagyon hatékonynak és hasznosnak éreztem a közös munkát Andrással.

A néhány hónapos terápia során segített átalakítani érzéseimet megértéssé, illetve az általa vezetett relaxációs technikák hozzájárultak,hogy megerősítsem azon képességeimet, amelyek a hasonló, jövőbeli helyzetek megoldásában segíthetnek. 

Köszönöm neki a segítséget!"

Ivett

"Nagyon sokat segített nekem az Andrással való beszélgetés skype-on keresztül. Türelmes és kedves ember. Sikerült a negatív gondolkodásmódomat sokkal pozitívabbá átalakítani, s megtalálni újra önmagam. Nagyon hálás vagyok érte!"

Andrea

"András felkészült, jó szakember. Nem erőszakolja rá az emberre a szakmai sablonokat, különböző lehetséges eszközöket ismertetett a problémáimmal való foglalkozásra, hagyta, hogy magam jöjjek rá a legjobb megoldásra. Megismertette velem a meditáció hasznosságát is, naponta gyakorlom azóta. Úgy érzem sokat fejlődtem segítségével, napi szinten használható eszközrendszerre tettem szert. 

Skype-on keresztül konzultáltunk, nekem tökéletesen működött, talán még felszabadultabban tudtam beszélni a problémáimról a saját megszokott környezetemben.

Jó szívvel ajánlom bárkinek."

Attila

"Andrással való közös konzultációk alkalmával rávilágított nagyon sok hasznos módszerre, amivel sikeresen tudtam a nehézségeimet megoldani. A beszélgetéseink során megváltoztatta a gondolkodásmódomat, ezáltal úgy érzem hogy egy tudatosabb életet élhetek, amit neki köszönhetek.

Nagyon szimpatikus, korrekt szakember. Egyáltalán nem bántam meg mikor felkerestem, nagyon kedvesen és érdeklődően viszonyult hozzám.

Azóta is egy pozitívabb, boldogabb embernek érzem magam, mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.”

Anita

"Üdvözlök Mindenkit! 

A kétségbeesés nagy úr, különösképpen ha úgy érezzük, hogy úgy viselkedik, mint egy frissen kifogott hal az ujjaink között – küszködünk hogy szorosan tartsuk, de mégis kicsusszan a kezünkből.

Ilyen élethelyzet vezetett engem is ahogy gondolom Önt is, hogy pszichológust keressek. Nem első alkalolmmal küzdöttem heves szorongással, már ismertem a kezdődő jeleket és tudtam, hogy a legrosszabbra várhatok...külföldön, távol a családtól és mindazoktól akik az eddigi ilyen szakaszoknál mellettem voltak és segítettek..Tovább

Csilla

Ryan Anna Kognitív Hipnoterapeuta

Kedves Érdeklődő,

Andrással online terápiás centrumunkban pszichológiai szolgáltatásokat nyújtunk. A szakterületeim közé tartoznak: 

 • Szorongás, stresszkezelés, önértékelési problémák

 • Munkahelyi problémák, burnout, nyilvános beszéd

 • Szociális szorongás, teljesítményszorongás, tanulás, hatékony kommunikáció

 • Terhességből, szülői kihívásokból és kapcsolatokból adódó nehézségek 

Szolgáltatásaim elérhetőek magyar és angol nyelven.

Amennyiben úgy érzi egy megértő, de proaktív női terapeutára van szüksége, szeretettel várom érdeklődését:

 • annaryantherapist@gmail.com

 

Kliensek Véleményei

"Anna is an exceptionally knowledgeable therapist who exudes warmth, approachability, and a genuine desire to help. She creates an environment that encourages trust and openness. I felt heard and supported throughout and her flexibility enabled me to navigate sessions based on my current needs. 

The recordings that she provided were also incredibly helpful. Without hesitation, I would highly recommend Anna to anyone considering cognitive behavioural hypnotherapy."

Lucy

“Anna was very experienced, calm and professional. I immediately felt rapport with her and that I could trust her to listen and not make judgements of my presenting issue. She was good at listening and asking relevant questions, plus, suggesting processes that we could follow.

During our session with Anna we put a plan together that I could follow including coping strategies that I can apply in the future. She also sent useful information after the sessions for me to use” 

Monica

“Anna was a good listener and pointed out some important aspects of my issue. After analysing these, it was easier to find the option with the best outcome. After our sessions, I felt very much relieved and able to find the best solution where all the parties involved could be in a win-win situation.

I really enjoyed the sessions Anna delivered, without her input I would still be stuck feeling lost and overwhelmed and unable to take action”

Philipp

“I really enjoyed working with Anna, she was able to make me comfortable and share my feelings about the situation that caused me stress, anxiety and worries. She helped me see the whole situation objectively and the single elements causing me distress.

Also, it was valuable to have some plan of action and analyse the different options to find the best solutions to my problem with short and long term advantages and disadvantages”

Marisa

“Anna was great at asking the right questions, was very well prepared and helped identify the root of the problem. She also had a good understanding of the situations I had trouble with, and helped me identify my strengths and accept positive feedback”

Kerry

 “As a company director communication is a key part of what I do. The past few years I developed anxiety around speaking in front of people and having confrontational interactions. Not good if you are a director. Anna helped me tremendously.

She helped me dissect the problem into key parts then work on those systematically. Both her supportive personality and knowledge about communication and psychology gave a lot to me.

I still have some work to do on myself, but now I have no problem speaking in front of many eyes and having confrontational talks with people if necessary. If you need help I highly recommend Anna”

Gary